Planten

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Anthurium
Anthurium  Makkelijk te onderhouden plant die lang in de bloei staat, en daarom vaak als cadeau wordt uitgezocht. Vul uw (gratis) boeketkaartje in tijdens het afrekenen! ..
€ 25,00 Excl. BTW: € 22,94
Bromelia
Bromelia Zijn makkelijke verzorging dankt de Bromelia aan zijn oorsprong in het ruige Andesgebergte en de oerwouden van Uruguay.  Voldoende licht, maar geen direct zonlicht regelmatig gieten in de kelk.       Vul uw (gr..
€ 20,00 Excl. BTW: € 18,35
Hydrangea (Hortensia)
Hydrangea (Hortensia) Ideale plant om cadeau te doen, spreekt tot ieders verbeelding. Leverbaar vanaf maart tot eind augustus. In mooie sierpot of robuuste rotan grey-wash mand.       Vul uw (gratis) boeketkaartje in tijdens..
€ 20,00 Excl. BTW: € 18,35
Phalaenopsis (orchidee)
Phalaenopsis (orchidee) Witte orchidee met 3 takken. Een orchidee die overal bijpast, zowel in moderne als meer traditionele omgevingen. De orchidee staat dan in een standaard neutrale bloempot Vul uw (gratis) boeketkaartje in tijdens het afrek..
€ 22,50 Excl. BTW: € 20,64
Phalaenopsis(orchidee)
Phalaenopsis (orchidee) Deze explosie van orchideeën in witte of roze tinten betovert de ontvanger in één klap. De orchideeën in diverse kleuren in pot kunnen verschillen van de foto, maar succes is gegarandeerd! Vul uw (gratis) boeketkaartje i..
€ 49,95 Excl. BTW: € 45,83
Powered By JerMar Online
flowerfull.nl © 2015